Tenson Crest MPC Extreme

På lager

Specialpris 800,00 kr
Pris: 1.000,00 kr

Denne vandtætte jakke med ekstra stretchmateriale gør den til en ideel pasform uanset hvilke aktiviteter du har planlagt. Det fleksible materiale gør det perfekt som en udendørs jakke, der bæres over varme mellemlag og som en regnjakke om sommeren.


Med tapede sømme og vandafvisende lynlåse er denne hårde skal din bedste ven året rundt og er et vigtigt element i din udendørs garderobe. Det utroligt åndbare materiale og det rene design gør det perfekt til hverdag såvel som intense aktiviteter.

Kanten og manchetterne er justerbare for at holde dig varm og tør. Den høje krave og hætte beskytter dig mod vinden, og hætten kan justeres til at arbejde i al slags vejr.

Det rene udseende gør det nemt at matche med bukser og har mange praktiske lommer. Crest er virkelig en jakke, som du kan bære år efter år.

Med denne multifunktionelle hårde skal er du altid klar til at gå udendørs og nyde naturen uanset vejret. Luften føles lige så frisk på en bidende vinterdag som på en regnfuld forårsdag, når du er varm og tør i din Crest MPC Extreme.