Smartwool Merino Sport Shirt Dress

På lager

Specialpris 399,20 kr
Pris: 499,00 kr

Beskrivelse
Halvt skjorte, halvt kjole, også kaldet en skjorteblusekjole med korte ærmer med opslag samt 2 pyntelommer. Helt igennem behagelig. Vores Women's Merino Sport Shirt Dress er anvendelig i mange henseender. Af egenskaber kan nævnes letvægtsmateriale, hurtigttørrende, genanvendt elastisk-vævet stof for fri bevægelighed og Merino Sport 150 sidepaneler for åndbarhed og temperaturregulering. Alle egenskaber der gør, at kjolen er en multifunktionskjole, der kan anvendes såvel på vandreture som til aftenbeklædning, hvor man ønsker at klæde sig pænt, men afslappet eks. med en langærmet bluse, gamacher og sko med lille hæl eller som natkjole, for optimal kropstemperatur under søvnen og dermed bedre nattesøvn. Ved korrekt pleje en kvalitetskjole, der kan holde sig pæn i mange år.


Fordele
Stoffet kombinerer Merinouldens egenskaber for svedtransport, temperaturregulering, lugtresistens med polyesterens egenskaber for holdbarhed og evne til at tørre hurtigt.


Egenskaber
Normal pasform
Letvægtsmateriale, hurtigttørrende, genanvendt elastisk-vævet stof for at fremme fri bevægelighed
Merino Sport 150 paneler for at tilføje åndbarhed, øge varmetransporten og tørre hurtigt
Lavt påsyede ærmer med opslag
Fremstillet i Vietnam: Kjolen - 86% genanvendt polyester, 14% elasten; Sidepaneler - 56% Merinould, 44% polyester. Eksklusiv mærker.
Varenr. SW000735


Pleje 
Maskinvask koldt med centrifugering ved laveste hastighed
Ingen blegning