Nikwax Cotton Proof 300 ml

På lager

99,00 kr

Cotton Proof™ 


Den nemme at bruge, sikre, højtydende, vask i vandtætning til bomuld, polybomuld og kanvas.


Tilføjer holdbar vandafvisning; reducerer vægtøgning og opretholder åndbarheden af ​​bomuld, polybomuld og kanvas i vådt vejr.


Bomuld er en naturlig fiber; som sådan er det vedvarende, biologisk nedbrydeligt og kan produceres økologisk. Det er meget alsidigt og kan bruges til at fremstille mange stoffer, hver med forskellige egenskaber. Derudover kan bomuld blandes med syntetiske fibre, såsom polyester, for at kombinere de ønskværdige egenskaber af begge materialer.
Bomuldsstoffer er åndbare, absorberende og stærke. De bruges til fremstilling af tøj og udendørsudstyr, men er ikke i sagens natur vandafvisende.


Bomuld er meget absorberende og holder på vandet, så det tager lang tid at tørre, når det er vådt. Derfor er det vigtigt at sikre, at yderbeklædning og udstyr i bomuld ikke absorberer vand, da dette vil få dem til at stige i vægt og vil forringe deres åndbarhed.
For at forhindre bomuldsstoffer i at absorbere vand kan Durable Water Repellency (DWR) tilføjes ved at påføre Nikwax Cotton Proof™.


Nikwax Cotton Proof™ er et must-have for folk, der kan lide udendørsaktiviteter. Uanset om du har bomulds- eller polybomuldsjakker eller arbejdstøj, eller et lærredstelt, vil det give Durable Water Repellency (DWR) for at forhindre vandabsorption og vægtøgning.


Dine bomuldsgenstande kan opsuge vand, bare fordi de er snavsede. Prøv først at rengøre dem med Nikwax Tech Wash®, og hvis de er ret nye eller for nyligt genvandtætte, vil Durable Water Repellency (DWR) blive revitaliseret blot fra rengøring. Men når genstandene er blevet grundigt brugt, skal du tilføje DWR ved hjælp af Nikwax Cotton Proof™, efter først at have renset med Nikwax Tech Wash®.


Nikwax Cotton Proof™ er specielt designet og optimeret til åndbart bomuld, polybomuld og lærredsmaterialer; det efterlader en fleksibel vandafvisende behandling på individuelle fibre, der tillader fugtig damp at passere igennem, bevarer åndbarheden, forlænger gearets levetid og optimerer ydeevnen i vådt vejr.
Nikwax Cotton Proof™ er nem og hurtig at påføre i en vaskemaskine og sikrer, at behandlingen går lige igennem tøjet. Den meget holdbare vandafvisning (DWR) af Nikwax Cotton Proof™ udvikles ved lufttørring. Derfor fjernes behovet for tørretumbler, hvilket sparer energi.


For de bedste resultater skal du altid rengøre emnet først med Nikwax Tech Wash® i en separat vaskecyklus. Ingen grund til at tørre emne(r) før vandtætning. Ryst godt før brug. Følg instruktionerne på plejeetiketten.


Topfyldt maskinvask: • Fjern al ophobning af vaskemiddel fra vaskemiddelbeholderen.

 • Læg emne(r) i vaskemaskine (maks. 3 emner).

 • Efter at maskinen er fyldt med vand, skal du bruge:
  - 3fl oz/100ml (1 stk), lav vandstand
  - 5fl oz/150ml (2 stk), medium vandstand
  - 7fl oz/200ml (3 stk), høj vandstand

 • Kør tung jord maskine cyklus.

 • Vask efter vaskemærke.


Maskinvask foran: • Fjern al ophobning af vaskemiddel fra vaskemiddelbeholderen.

 • Læg rene emner i vaskemaskinen (maks. 3 genstande).

 • Anvendelse: 3 fl oz/100 ml (1-2 genstande) og 5 fl oz/150 ml (3 genstande).

 • Vask efter vaskemærke.


Lufttørre eller tørretumbles på en lav indstilling, hvis plejemærket tillader det.


For at opretholde vandtætningen skal du altid vaske med Nikwax Tech Wash®. Brug ikke rengøringsmidler.