Fjällräven Kajka 75

På lager

2.999,00 kr

En af de mest gennemtænkte og veldesignede vandre rygsække på markedet.

Rygsækken er både slidstærk og komfortabel at vandre med.
På trods af at den ser beskeden ud, er der tale om en utroligt avanceret vandrerygsæk, i præcis den ånd man forventer af et Fjällräven produkt.
Det er en taske, som er yderst justerbar og alsidig. Funktionerne er velgennemtænkte, og i rammen er der brugt birketræ, frem for aluminium, hvilket belaster miljøet 90% mindre, uden at gå på kompromis med styrke og funktion.
Bæresystemet er designet til at hjælpe med at bære selv meget tunge byrder - og det er veldesignet og udstyret med Perfect Fit Adjustment System, som nemt kan indstilles så det passer til forskellige kropstyper, både hvad angår ryglængde, men også hvad angår skulderbredde. - Sand innovativ sans for ergonomi. Hoftebæltet er skræddersyet og veldesignet og bidrager med en høj bærekomfort, til at gøre de lange vandreture mindre slidsomme.

Hovedrummet har en åbning foroven med en snelås, samt en lodret åbning på forsiden og en i bunden - så det er nemt at tilgå de ting man har pakket, uanset hvor de ligger i tasken - et velgennemtænkt strejf af genialitet, som enhver der har erfaring med at pakke vandretasker vil sætte pris på.
Det er muligt at opdele hovedrummet så der er en undersektion. Denne undersektion har et Wet/Dry rum som gør det muligt at adskille eksempelvis vådt eller beskidt tøj fra resten af ens oppakning. 
Både i toplåget, på siderne og i hoftebæltet findes der praktiske lommer med lynlås.
Toplåget kan tages af og bæres som en mavetaske eller en brysttaske, så der er ekstra styr på værdierne.
Der er to kompressionsremme på hver side, som ikke påvirker sidelommerne.
Der medfølger regnslag med refleksprint